Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Servicii foraj puţuri

Servicii > Servicii foraj puţuri

Descriere

Cunoaşterea solului

Cantitatea de apă din subteran depăşeşte de 20 - 30 de ori cantitatea de apă cumultă din lacurile şi râurile existente pe teritoriul României. Mai mult, aproximativ 94% din apa pură existentă pe teritoriul ţării noastre se găseşte în pânza freatică. Pentru noi, APA nu mai prezintă niciun secret. O găsim în toate cotloanele, pentru că specialiştii noştri au pregătirea şi priceperea necesare pentru a sonda orice fel de sol, în cazul în care apelaţi la firma puţuri București.

Echipamente profesionale pentru foraje şi denisipări puţuri

Firma noastră oferă servicii foraj puţuri, la cele mai înalte standarde de calitate. Utilizăm materiale de ultimă generaţie, respectăm întocmai solicitările clienţilor în operaţiile de foraj şi denisipare şi garantăm cel mai bun raport calitate/preţ. În mod obişnuit, nevoia de a săpa un puţ este resimţită în locurile în care nu există sistem centralizat de furnizare a apei potabile şi menajere.

În materie de foraj puţuri București, este necesar să îmbinăm tehnicile de hidrogeologie cu cele de inginerie. Mărimea şi tipul echipamentelor depind de adâncimea şi formaţiunile geologice ce se regăsesc la faţa locului. Executăm foraje pentru alimentare cu apă, diametru mic, mediu şi mare, foraje speciale (piloţi foraţi şi foraje pentru epuisment), foraje de studii. Dispunem de instalaţii de foraj, motocompresoare, instalaţii de carotaj, sisteme complete de instalaţii, pompe submersibile, pompe de căldură. Oferim consultanţă tehnică în foraje de apă.

Puţurile de medie adâncime (30 m - 90 m) se construiesc la cel de al treilea strat freatic(acvifer) şi trebuie să fie tubate pe tub PVC de înaltă presiune pn 12,5 bar, cu diametrul de 110 mm, 125 mm, 140 mm şi 160 mm. Celelalte straturi freatice întâlnite vor fi blintate(izolate) de restul aducţiunii, prin practicarea unui inel de ciment pe secţiunea forajului, deasupra celui de al treilea strat freatic. Debitele extrase oscilează în funcţie de aportul freatic din acel areal şi sunt cuprinse între 0,6 litri/s şi 3 litri/s. Recomandările de exploatare şi extracţie se fac în urma determinării parametrilor tehnici ai forajului, respectiv HHs (înălţimea hidrostatică), HHd(înălţimea hidrodinamică), Q(debitul maxim). În funcţie de parametrii tehnici ai puţului şi de consumatorii de apă ce urmează a fi deserviţi(bucătării, băi, grădini), se fac recomandări cu privire la elementele de extracţie (pompe, hidrofor, rezervor). În cel de-al treilea strat freatic, apa va intra în aducţiune prin fantele laterale(fundul puţului fiind astupat). Acordăm garanţie, pe o perioadă de un an de la punerea în exploatare, pentru integritatea coloanei de lucru(PVC) şi pentru debitul de apă existent, cu condiţia respectării condiţiilor de exploatare prescrise.

La cerere, pe lângă servicii foraj puţuri, ne ocupăm şi de realizarea căminului de vizitare pentru puţ, de montarea unei pompe submersibile sau a hidroforului, de branşarea la instalaţia sanitară a imobilului, de achiziţionarea materialelor, pompelor, hidrofoarelor, furtunurilor, cablurilor electrice pentru pompe sau hidrofoare, cablurilor de susţinere pentru pompe, etc.

Alte servicii asemanatoare cu - Servicii foraj puţuri

Transportat/cărat moloz București

Servicii de semănare gazon si carat moloz in Bucuresti si Ilfov la cele mai mici preturi.

Vizualizare

Cărat/adus nisip

Compania noastră pune pickhammer-ul pe prețurile concurenței, oferindu-vă cele mai avantajoase și rapide servicii de cărat/adus nisip, balast și pietriș.

Vizualizare

Cărat/adus pământ vegetal

Oferim servicii de cărat/adus pământ vegetal pentru solarii și grădini, și pământ de umplutură pentru terenuri și curți joase.

Vizualizare

Decopertări terenuri

Asociația Mai Verde Mai Curat dispune de utilaje performante și de personal calificat în decopertări terenuri, defrișări pentru amenajarea construcție

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie