Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Servicii de proiectare peisageră

Servicii > Servicii de proiectare peisageră

Descriere

Seminţele oricărui succes încolţesc în faza de proiect. Când vorbim despre servicii de proiectare peisageră a grădinilor, cu ilustrare 2D şi 3D, trebuie să ştim că acestea sunt esenţiale şi necesită efortul unor arhitecţi cu experienţă.

Conceptul arhitectural gravitează, însă, în jurul viziunii beneficiarului, care are la bază nevoile sale de frumos şi utilitate practică. Suntem capabili să dăm viaţă decorului în care vă desfăşuraţi viaţa şi profesia, indiferent de dimensiunile grădinii pe care doriţi să o amenajaţi. Ingredientul aflat la loc de cinste în reţeta noastră de business este dragostea pentru natură!

Servicii de proiectare peisageră parţială:

Proiectarea parţială se referă la realizarea proiectelor doar pentru o arie restrânsă în rândul elementelor componente ale unei grădini (sisteme de irigaţii, drenaj, iluminare, planuri de sistematizare verticală şi amplasare a aleilor, teraselor şi platformelor, planuri de plantare, etc.).

Proiectare peisageră Bucureşti generală:

În acest caz, vorbim despre setul complet de proiecte destinat tuturor elementelor componente ale grădinii (planurile instalaţiei de udare, ale instalaţiei electrice(lumini/prize), ale reţelei de drenuri, amplasarea puţului şi instalaţiei de pompare a apei). Obiectivul este acela de integrare a tuturor elementelor într-un concept unitar de amenajare a grădinii. Costurile amenajării unei grădini variază în funcţie de cantitatea, dimensiunile şi calitatea materialelor şi a plantelor folosite, de complexitatea lucrărilor, de valoarea transportului şi de valoarea asistenţei tehnice cu personal calificat. 

Prin urmare, este imperios necesar ca, în cadrul primelor discuţii purtate cu peisagistul nostru, să comunicaţi bugetul alocat amenajării grădinii, pe baza căruia va fi elaborat devizul estimativ. Pentru proiectarea grădinilor cu suprafeţe mari sau cu cerinţe speciale, vă stăm la dispoziţie cu oferte personalizate.

Alte servicii asemanatoare cu - Servicii de proiectare peisageră

Decopertări terenuri

Asociația Mai Verde Mai Curat dispune de utilaje performante și de personal calificat în decopertări terenuri, defrișări pentru amenajarea construcție

Vizualizare

Realizare săpături

Asociația Mai Verde Mai Curat dispune de utilaje performante și de personal calificat în realizare săpături.

Vizualizare

Realizare alei beton/asfalt/pavaj

Asociatia Mai Verde Mai Curat vă propune o gamă variată de soluții de împrejmuire a proprietăților dumneavoastră, respectând criteriile de siguranță

Vizualizare

Demolări

Asociația Mai Verde Mai Curat are în obiectul de activitate demolări de construcții civile și industriale, fabrici, hale, silozuri și turnuri, coșuri de fum, elemente de infrastructură sau de

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie