Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Servicii de proiectare peisageră

Servicii > Servicii de proiectare peisageră

Descriere

Seminţele oricărui succes încolţesc în faza de proiect. Când vorbim despre servicii de proiectare peisageră a grădinilor, cu ilustrare 2D şi 3D, trebuie să ştim că acestea sunt esenţiale şi necesită efortul unor arhitecţi cu experienţă.

Conceptul arhitectural gravitează, însă, în jurul viziunii beneficiarului, care are la bază nevoile sale de frumos şi utilitate practică. Suntem capabili să dăm viaţă decorului în care vă desfăşuraţi viaţa şi profesia, indiferent de dimensiunile grădinii pe care doriţi să o amenajaţi. Ingredientul aflat la loc de cinste în reţeta noastră de business este dragostea pentru natură!

Servicii de proiectare peisageră parţială:

Proiectarea parţială se referă la realizarea proiectelor doar pentru o arie restrânsă în rândul elementelor componente ale unei grădini (sisteme de irigaţii, drenaj, iluminare, planuri de sistematizare verticală şi amplasare a aleilor, teraselor şi platformelor, planuri de plantare, etc.).

Proiectare peisageră Bucureşti generală:

În acest caz, vorbim despre setul complet de proiecte destinat tuturor elementelor componente ale grădinii (planurile instalaţiei de udare, ale instalaţiei electrice(lumini/prize), ale reţelei de drenuri, amplasarea puţului şi instalaţiei de pompare a apei). Obiectivul este acela de integrare a tuturor elementelor într-un concept unitar de amenajare a grădinii. Costurile amenajării unei grădini variază în funcţie de cantitatea, dimensiunile şi calitatea materialelor şi a plantelor folosite, de complexitatea lucrărilor, de valoarea transportului şi de valoarea asistenţei tehnice cu personal calificat. 

Prin urmare, este imperios necesar ca, în cadrul primelor discuţii purtate cu peisagistul nostru, să comunicaţi bugetul alocat amenajării grădinii, pe baza căruia va fi elaborat devizul estimativ. Pentru proiectarea grădinilor cu suprafeţe mari sau cu cerinţe speciale, vă stăm la dispoziţie cu oferte personalizate.

Alte servicii asemanatoare cu - Servicii de proiectare peisageră

Montaj sisteme de irigaţie

În portofoliul de servicii pe care îl propunem clienţilor noştri se regăseşte şi activitatea de montaj sisteme de irigaţie bucuresti

Vizualizare

Construcţii iazuri şi cascade

Construcţii iazuri şi cascade, heleştee de grădină cu peşti şi loc de înot, cursuri de apă şi fântâni arteziene cu jeturi laminare şi jocuri de apă.

Vizualizare

Montaj borduri, pavele, dale

Accesați cu încredere serviciul nostru de montaj borduri, montaj pavele, montaj dale, și veți păși într-un spațiu cu estetică și funcționalitate ridicate.

Vizualizare

Tăiere pomi fructiferi

Servicii de tăiere pomi București și Ilfov. O tăiere de pomi fructiferi cu rol de întreţinere vizează echilibrarea vegetaţiei între bază şi varf.

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie