Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Realizare săpături

Servicii > Realizare săpături

Descriere

Noi nu săpăm pe nimeni! Dar facem săpături la standarde înalte de calitate și siguranță! Pentru a înțelege mai ușor cu ce ne ocupăm, vă spunem că săpătura este operația de eliminare a pământului, cu scopul turnării fundației unei clădiri sau dispunerii sub nivelul solului a unor conducte sau instalații. De regulă, săpăturile au forme regulate, poligonale sau circulare și se realizează pe baza planului existent în proiectul de execuție. Reguli ce trebuie respectate în realizare săpături : - menținerea echilibrului natural al pământului în jurul gropii de fundație sau în jurul fundațiilor, astfel încât stabilitatea construcțiilor învecinate și a instalațiilor aflate în pământ să nu fie afectată; - menținerea sau îmbunătățirea caracteristicilor pământului de sub talpa de fundație; - asigurarea securității muncii în timpul lucrărilor; - coborârea nivelului apelor subterane, pentru a permite executarea corpului fundațiilor în mediu uscat; - asigurarea amplasamentului utilajului de lucru, a depozitelor de materiale și a instalațiilor auxiliare implicate în turnarea fundațiilor; - verificarea convergenței dintre situația existentă la fața locului și proiect, din perspectiva calității terenului, înscrierii dimensiunilor și pozițiilor în limitele toleranțelor prescrise. În cazul în care caracteristicile terenului nu corespund estimărilor din proiect, se va consulta proiectantul pentru stabilirea, în scris, a măsurilor ce se impun. - înscrierea în registrul de procese-verbale de lucrări ce devin ascunse. Având în vedere faptul că fundația constituie elementul de rezistență al unei construcții, de calitatea sa depinzând continuarea și siguranța celorlalte lucrări, procedurile de execuție, inclusiv cele de realizare săpături, devin, prin tehnologia de execuție, lucrări ascunse, ce trebuie tratate cu maximă atenție. Metodele moderne de realizare a fundațiilor prezintă un grad înalt de mecanizare. În aceste condiții, șantierul trebuie să beneficieze de un sistem de drumuri eficient, pentru asigurarea unei mobilități și unor viteze optime de lucru utilajelor și vehiculelor de transport, indiferent de anotimp. Trasarea și marcarea clară a tuturor rețelelor subterane, electrice, telefonice, gaz, apă și canalizare, are o importanță specială. Alegerea utilajului potrivit constituie un factor decisiv. Existența pe amplasament a unor vestigii arheologice sau a unor fosile vegetale sau animale va fi anunțată organelor competente, care urmează să avizeze continuarea lucrărilor. Asociația Mai Verde Mai Curat dispune de utilaje performante și de personal calificat în realizare săpături. Acolo unde este necesar, asigurăm transportul pământului îndepărtat din amprenta fundației.

Alte servicii asemanatoare cu - Realizare săpături

Excavări cu Buldoexcavatorul

Realizăm o paletă largă de excavări cu buldoexcavatorul pentru fundații cu cupă de 30cm și 60cm sau fundații pentru garduri cu burghiu de diametrul 20cm, rigole cu cupe trapeze sau cu cupe de

Vizualizare

Transportat/cărat moloz București

Servicii de semănare gazon si carat moloz in Bucuresti si Ilfov la cele mai mici preturi.

Vizualizare

Cărat/adus nisip

Compania noastră pune pickhammer-ul pe prețurile concurenței, oferindu-vă cele mai avantajoase și rapide servicii de cărat/adus nisip, balast și pietriș.

Vizualizare

Cărat/adus pământ vegetal

Oferim servicii de cărat/adus pământ vegetal pentru solarii și grădini, și pământ de umplutură pentru terenuri și curți joase.

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie