Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Plantări arbori, arbuşti şi flori

Servicii > Plantări arbori, arbuşti şi flori

Descriere

Arborii şi arbuştii sunt cei care conferă grădinii dumneavoastră structură şi caracter. Condiţia este aceea de a face alegeri inspirate. Din paleta de servicii aflate la dispoziţia clienţilor noştri, fac parte şi plantări arbori, plantări arbuşti şi plantari flori Bucureşti. Plantarea include săparea unei gropi cu un volum mai mare cu 30% decât ghiveciul sau balotul plantei, extragerea plantei din container, fixarea plantei în poziţie verticală, adăugarea materialelor de plantare în jurul balotului plantei, tasarea pământului şi realizarea "farfuriei" pentru colectarea şi păstrarea apei la rădăcina plantei.

Oferim servicii de:

plantări arbori decorativi, plantări pomi, plantări arbuşti ornamentali;

plantări flori şi garduri vii, cu plante evergreen sau cu înflorire îndelungată.

Distanţa de plantare

În funcţie de vigoarea rădăcinilor, se recomandă a se efectua plantări arbuşti la o distanţă de 1-3 m. În cazul tuturor plantelor cu rădăcină liberă, adică fără bol de pământ, rădăcina se scurtează un pic la plantare, iar planta se pune, pentru o zi, în apă. Rădăcinile rănite trebuie îndepărtate. Groapa de plantare trebuie să aibă mărimea corespunzătoare, iar pământul trebuie împărţit uniform între rădăcini. După sădire, plantele se udă temeinic(mocirlire). Dacă planta achiziţionată are frunze caduce, cu rădăcină liberă, adică nu în ghiveci sau în bol de pământ, se taie lăstarii, pentru că ea şi-a pierdut o parte din rădăcină şi nu mai poate asigura necesarul de apă şi substanţe nutritive pentru părţile de deasupra solului până când nu se înrădăcinează din nou. Prin tăiere, se reface echilibrul plantei, care lăstăreşte mult mai viguros. Această operaţiune este deosebit de importantă în cazul plantelor de gard viu.

Alte servicii asemanatoare cu - Plantări arbori, arbuşti şi flori

Tăiere pomi fructiferi

Servicii de tăiere pomi București și Ilfov. O tăiere de pomi fructiferi cu rol de întreţinere vizează echilibrarea vegetaţiei între bază şi varf.

Vizualizare

Tăiere viţă de vie

Servicii de Tăiere viţă de vie în București și Ilfov la cele mai mici preţuri.

Vizualizare

Tăieri garduri vii | perdele de plante

Tăieri garduri vii şi tăieri perdele de plante în București și Ilfov. Apelaţi cu încredere la serviciile noastre şi garantăm cel mai bun pret.

Vizualizare

Servicii foraj puţuri

Servicii foraj puţuri București și Ilfov. Utilizăm materiale de ultimă generaţie şi garantăm cel mai bun raport calitate/preţ.

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie