Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Plantări arbori, arbuşti şi flori

Servicii > Plantări arbori, arbuşti şi flori

Descriere

Arborii şi arbuştii sunt cei care conferă grădinii dumneavoastră structură şi caracter. Condiţia este aceea de a face alegeri inspirate. Din paleta de servicii aflate la dispoziţia clienţilor noştri, fac parte şi plantări arbori, plantări arbuşti şi plantari flori Bucureşti. Plantarea include săparea unei gropi cu un volum mai mare cu 30% decât ghiveciul sau balotul plantei, extragerea plantei din container, fixarea plantei în poziţie verticală, adăugarea materialelor de plantare în jurul balotului plantei, tasarea pământului şi realizarea "farfuriei" pentru colectarea şi păstrarea apei la rădăcina plantei.

Oferim servicii de:

plantări arbori decorativi, plantări pomi, plantări arbuşti ornamentali;

plantări flori şi garduri vii, cu plante evergreen sau cu înflorire îndelungată.

Distanţa de plantare

În funcţie de vigoarea rădăcinilor, se recomandă a se efectua plantări arbuşti la o distanţă de 1-3 m. În cazul tuturor plantelor cu rădăcină liberă, adică fără bol de pământ, rădăcina se scurtează un pic la plantare, iar planta se pune, pentru o zi, în apă. Rădăcinile rănite trebuie îndepărtate. Groapa de plantare trebuie să aibă mărimea corespunzătoare, iar pământul trebuie împărţit uniform între rădăcini. După sădire, plantele se udă temeinic(mocirlire). Dacă planta achiziţionată are frunze caduce, cu rădăcină liberă, adică nu în ghiveci sau în bol de pământ, se taie lăstarii, pentru că ea şi-a pierdut o parte din rădăcină şi nu mai poate asigura necesarul de apă şi substanţe nutritive pentru părţile de deasupra solului până când nu se înrădăcinează din nou. Prin tăiere, se reface echilibrul plantei, care lăstăreşte mult mai viguros. Această operaţiune este deosebit de importantă în cazul plantelor de gard viu.

Alte servicii asemanatoare cu - Plantări arbori, arbuşti şi flori

Transportat/cărat moloz București

Servicii de semănare gazon si carat moloz in Bucuresti si Ilfov la cele mai mici preturi.

Vizualizare

Cărat/adus nisip

Compania noastră pune pickhammer-ul pe prețurile concurenței, oferindu-vă cele mai avantajoase și rapide servicii de cărat/adus nisip, balast și pietriș.

Vizualizare

Cărat/adus pământ vegetal

Oferim servicii de cărat/adus pământ vegetal pentru solarii și grădini, și pământ de umplutură pentru terenuri și curți joase.

Vizualizare

Decopertări terenuri

Asociația Mai Verde Mai Curat dispune de utilaje performante și de personal calificat în decopertări terenuri, defrișări pentru amenajarea construcție

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie