Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Montaj sisteme de irigaţie

Servicii > Montaj sisteme de irigaţie

Descriere

Apa este vitală, pentru orice vieţuitoare! Plantele nu fac excepţie şi prezintă nevoi specifice de udare, în funcţie de specie. În portofoliul de servicii pe care îl propunem clienţilor noştri se regăseşte şi activitatea de montaj sisteme de irigaţie. Montajul ţevilor de apă din PEHD înseamnă pozarea sau fixarea acestora la o distanţă minimă faţă de rădăcina plantelor, a gardurilor vii sau a grupurilor de plante. Îmbinarea ţevilor de apă se realizează prin elemente şi fittinguri de compresiune, conform cerinţelor specifice ale fiecărei instalaţii.

Pentru fixarea sau pozarea ţevilor şi tuburilor de apă din PEHD, în procesul de montaj sisteme de irigaţie, se utilizează clemele de fixare, care se înfig în pământ. Îmbinarea tuburilor este asigurată de fittingurile de compresiune cu filet, respectiv teuri, coturi şi ramificaţii de diametru 32 mm sau mai mari. Aspersoarele, picurătoarele şi celelalte accesorii se montează pe ţeavă, iar udarea plantelor se face prin infiltraţia apei în sol şi la rădăcina plantelor.

În cazul gazonului, se recomandă stropirea fină sau aspersia apei. Sistemele de udare, atât cele rezidenţiale, cât şi cele pentru terenurile de sport, parcuri sau grădini de legume sunt comandate de programatoare de udare, care deschid si închid automat, succesiv, circuitele de irigaţii. Aspersoarele de tip spray şi turbinele sau aspersoarele de tip rotor sunt componente ale sistemelor de irigaţii îngropate, care se ridică sub presiunea apei, realizând udarea gazonului şi plantelor. Sistemele de irigaţii prin aspersie sau prin picurare sunt instalaţii automatizate de udare cu componente îngropate, controlate de un programator care comandă deschiderea şi închiderea secvenţială, succesivă, a unor electrovane speciale (robineţi electrici). 

După închiderea automată a electrovanelor, aspersoarele se retrag în pământ, acolo unde rămân ascunse vederii până la următorul ciclu de udare programat de utilizator. Şanturile trebuie să fie săpate la mică adâncime, astfel încât să permită golirea sistemelor de irigat, cu aer comprimat, pentru a evita îngheţarea apei şi spargerea tuburilor, în perioada hibernală. Sistemele automatizate de irigare pentru suprafeţe de 1000 m.p. pot fi instalate în orice anotimp şi pe orice vreme, în maximum şase zile. Apelaţi cu încredere la serviciile noastre de montaj sisteme de irigaţie, iar verdele crud al naturii vă va bucura ochii şi sufletul pe tot parcursul anului.

sisteme de irigaţie bucuresti

Pentru asigurarea unei eficienţe optime, dar şi pentru a preveni deteriorarea şi chiar distrugerea instalaţiilor de irigaţii, se recomadă efectuarea unor operaţii periodice de întreţinere, cum ar fi curăţarea filtrelor, reglarea duzelor, reglarea unghiurilor şi razelor de stropire ale turbinelor şi rotoarelor, deblocarea electronvanelor, golirea sistemelor de udare. Specialiştii noştri sunt gata oricând pentru a vă oferi servicii de montaj, întreţinere şi reparaţii sisteme automate de irigaţii şi sisteme de pompare a apei. Serviciile de întreţinere constau în deplasarea periodică (sau la solicitarea beneficiarului) a unei echipe de instalatori, pentru remedierea defecţiunilor survenite sau pentru desfăşurarea următoarelor operaţiuni:

-verificarea etanşeităţii circuitelor de irigare prin picurare sau prin aspersie, a pompelor, supapelor de sens, etc;

-înlocuirea sau curăţarea duzelor aspersoarelor;

-înlocuirea sau curăţarea filtrelor;

-curăţarea electrovanelor, verificarea garniturilor şi bobinelor;

-verificarea şi reprogramarea controllerelor pentru irigaţii;

-golirea sistemelor de udare, înainte de venirea iernii;

-repunerea în funcţiune a sistemelor de irigaţii la venirea primăverii;

-orice alte operaţiuni necesare funcţionării în condiţii bune a sistemelor de irigare şi pompare. 

Alte servicii asemanatoare cu - Montaj sisteme de irigaţie

Montaj borduri, pavele, dale

Accesați cu încredere serviciul nostru de montaj borduri, montaj pavele, montaj dale, și veți păși într-un spațiu cu estetică și funcționalitate ridicate.

Vizualizare

Tăiere pomi fructiferi

Servicii de tăiere pomi București și Ilfov. O tăiere de pomi fructiferi cu rol de întreţinere vizează echilibrarea vegetaţiei între bază şi varf.

Vizualizare

Tăiere viţă de vie

Servicii de Tăiere viţă de vie în București și Ilfov la cele mai mici preţuri.

Vizualizare

Tăieri garduri vii | perdele de plante

Tăieri garduri vii şi tăieri perdele de plante în București și Ilfov. Apelaţi cu încredere la serviciile noastre şi garantăm cel mai bun pret.

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie