Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Montaj borduri, pavele, dale

Servicii > Montaj borduri, pavele, dale

Descriere

Pavarea înseamnă o serie de straturi de materiale diverse, suprapuse pe terenul natural, cu scopul realizării unei structuri care să îndeplinească o funcție specială. Indiferent dacă vorbim despre un pavaj destinat traficului greu sau despre unul adaptat traficului pietonal, firma noastră are capacitatea de a gestiona întreg procesul de amenajare a spațiilor respective. Echipele noastre de montaj borduri, montaj pavele, montaj dale sunt instruite să facă față atât montajului propriu-zis, cât și lucrărilor de pregătire a terenului, debarasare sau alte operațiuni specifice. Pentru a putea garanta calitatea lucrărilor prestate, compania noastră mizează pe specializarea continua și motivarea optimă a angajaților. Doar astfel, specialiștii noștri au șansa de a dobândi precizia, migala și talentul necesare pentru respectarea standardelor actuale de calitate.

Pentru montaj borduri București, montaj pavele montaj dale,asigurăm decopertarea mecanizată a solului de resturile vegetale rezultate în urma refacerii grădinii, a gazonului, sau de molozul rămas în urma șantierului deschis pentru construirea unei clădiri.

Următoarea etapă o reprezintă gruparea acestor resturi în vederea încărcării în mașini și evacuării lor la rampa de gunoi.

Odată curățat terenul, executăm compactarea, bătătorirea și stabilizarea suprafețelor pietruite pentru construirea de alei și parcări. Procedura se execută cu ajutorul cilindrului vibrocompactor, cu maiul compactor sau cu placa vibratoare.

Montajul bordurilor mici în mortar de ciment/șapă de beton (L=50-100 cm; l=5-12 cm; h=20-25 cm)

Lucrarea presupune montajul bordurilor de beton într-un strat de mortar de ciment. Este nevoie de mortar(ciment cu nisip în proporție de 1 la 3), săparea șanțului de montaj și compactarea fundului acestuia, turnarea fundației suport din pietriș, adăugarea peste aceasta a stratului de fundație din beton și fixarea bordurilor, cu mortar.

Montajul dalelor din beton și al pavelelor autoblocante vibropresate din beton, pe nisip, include manopera, compactarea stratului de montaj, împrăștierea și umplerea rosturilor cu un strat de nisip fin și compactarea finală a aleilor și platformelor.

Pentru pavelele înierbate, este nevoie de un strat de pământ amestecat cu nisip, utilizat ca substrat pentru însămânțarea gazonului.

Accesați cu încredere serviciul nostru de montaj borduri București,montaj pavele,montaj daleși veți păși într-un spațiu cu estetică și funcționalitate ridicate.

Alte servicii asemanatoare cu - Montaj borduri, pavele, dale

Plantări arbori, arbuşti şi flori

Arborii şi arbuştii sunt cei care conferă grădinii dumneavoastră structură şi caracter, de aceea vă oferim plantări arbori, plantări arbuşti şi flori

Vizualizare

Montaj sisteme de irigaţie

În portofoliul de servicii pe care îl propunem clienţilor noştri se regăseşte şi activitatea de montaj sisteme de irigaţie bucuresti

Vizualizare

Construcţii iazuri şi cascade

Construcţii iazuri şi cascade, heleştee de grădină cu peşti şi loc de înot, cursuri de apă şi fântâni arteziene cu jeturi laminare şi jocuri de apă.

Vizualizare

Montaj borduri, pavele, dale

Accesați cu încredere serviciul nostru de montaj borduri, montaj pavele, montaj dale, și veți păși într-un spațiu cu estetică și funcționalitate ridicate.

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie