Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Montaj borduri, pavele, dale

Servicii > Montaj borduri, pavele, dale

Descriere

Pavarea înseamnă o serie de straturi de materiale diverse, suprapuse pe terenul natural, cu scopul realizării unei structuri care să îndeplinească o funcție specială. Indiferent dacă vorbim despre un pavaj destinat traficului greu sau despre unul adaptat traficului pietonal, firma noastră are capacitatea de a gestiona întreg procesul de amenajare a spațiilor respective. Echipele noastre de montaj borduri, montaj pavele, montaj dale sunt instruite să facă față atât montajului propriu-zis, cât și lucrărilor de pregătire a terenului, debarasare sau alte operațiuni specifice. Pentru a putea garanta calitatea lucrărilor prestate, compania noastră mizează pe specializarea continua și motivarea optimă a angajaților. Doar astfel, specialiștii noștri au șansa de a dobândi precizia, migala și talentul necesare pentru respectarea standardelor actuale de calitate.

Pentru montaj borduri București, montaj pavele montaj dale,asigurăm decopertarea mecanizată a solului de resturile vegetale rezultate în urma refacerii grădinii, a gazonului, sau de molozul rămas în urma șantierului deschis pentru construirea unei clădiri.

Următoarea etapă o reprezintă gruparea acestor resturi în vederea încărcării în mașini și evacuării lor la rampa de gunoi.

Odată curățat terenul, executăm compactarea, bătătorirea și stabilizarea suprafețelor pietruite pentru construirea de alei și parcări. Procedura se execută cu ajutorul cilindrului vibrocompactor, cu maiul compactor sau cu placa vibratoare.

Montajul bordurilor mici în mortar de ciment/șapă de beton (L=50-100 cm; l=5-12 cm; h=20-25 cm)

Lucrarea presupune montajul bordurilor de beton într-un strat de mortar de ciment. Este nevoie de mortar(ciment cu nisip în proporție de 1 la 3), săparea șanțului de montaj și compactarea fundului acestuia, turnarea fundației suport din pietriș, adăugarea peste aceasta a stratului de fundație din beton și fixarea bordurilor, cu mortar.

Montajul dalelor din beton și al pavelelor autoblocante vibropresate din beton, pe nisip, include manopera, compactarea stratului de montaj, împrăștierea și umplerea rosturilor cu un strat de nisip fin și compactarea finală a aleilor și platformelor.

Pentru pavelele înierbate, este nevoie de un strat de pământ amestecat cu nisip, utilizat ca substrat pentru însămânțarea gazonului.

Accesați cu încredere serviciul nostru de montaj borduri București,montaj pavele,montaj daleși veți păși într-un spațiu cu estetică și funcționalitate ridicate.

Alte servicii asemanatoare cu - Montaj borduri, pavele, dale

Transportat/cărat moloz București

Servicii de semănare gazon si carat moloz in Bucuresti si Ilfov la cele mai mici preturi.

Vizualizare

Cărat/adus nisip

Compania noastră pune pickhammer-ul pe prețurile concurenței, oferindu-vă cele mai avantajoase și rapide servicii de cărat/adus nisip, balast și pietriș.

Vizualizare

Cărat/adus pământ vegetal

Oferim servicii de cărat/adus pământ vegetal pentru solarii și grădini, și pământ de umplutură pentru terenuri și curți joase.

Vizualizare

Decopertări terenuri

Asociația Mai Verde Mai Curat dispune de utilaje performante și de personal calificat în decopertări terenuri, defrișări pentru amenajarea construcție

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie