Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Excavări cu Buldoexcavatorul

Servicii > Excavări cu Buldoexcavatorul

Descriere

Proiectul tău de construcții seamănă cu un meci la categoria grea? Bagă în ring buldoexcavatoarele noastre, pentru a face knockout orice adversar! Asociația „Mai verde, mai curat” pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de utilaje grele, capabile să execute orice tip de excavări. Realizăm o paletă largă de excavări cu buldoexcavatorul pentru fundații cu cupă de 30cm și 60cm sau fundații pentru garduri cu burghiu de diametrul 20cm, rigole cu cupe trapeze sau cu cupe de taluz, excavări extinse pentru iazuri și îndiguiri. Executăm, de asemenea, diferite lucrări de nivelare și terasare de precizie, la cele mai înalte standarde: fundații drumuri, diguri, terasamente, excavații, fundații, decopertări strat vegetal, nivelare terenuri, compactări, trotuare, canalizări. Calitatea utilajelor noastre este dublată de profesionalismul personalului care le deservește. Vă garantăm, astfel, soluții optime, indiferent că vorbim despre fundația unei case ori despre excavări cu buldoexcavatorul la adâncime, pe suprafețe extinse. Prin excavarea solului se înțelege îndepărtarea pământului şi eliminarea/reciclarea ulterioară a materialului rezultat, printr-o metodă adecvată, ce respectă legile în vigoare. În situaţii de urgență, care impun limitarea poluării, decontaminarea prin excavare se poate face în paralel cu analiza probelor şi eliminarea conformă a materialului, astfel încât graficul de execuţie a altor lucrări de pe amplasamentul respectiv să nu fie afectat. Totodată, ne ocupăm de transportul și depozitarea balastului, pământului și a oricărui fel de deșeu rezultat în urma lucrărilor de excavări cu buldoexcavatorul sau demolare. Buldoexcavatorul este, probabil, cel mai complex utilaj pentru construcții și se poate folosi pentru o multitudine de lucrări. În construcțiile de case, sarcina cea mai frecventă pentru un buldoexcavator este săparea fundației. Deși lucrările necesită finisaje manuale, buldoexcavatorul este un utilaj care va săpa fundația cu rapiditate, la costuri mici. În funcție de necesități, puteți alege buldoexcavatoare cu capacități diferite, foarte fiabile și mai ales eficiente din punctul de vedere al consumului de carburant și al calității lucrărilor efectuate. Accesoriile aferente sunt cupa multifunctională(se pretează atât ca nivelator, lamă de buldozer sau dispozitiv de apucare), cupa universală față, care se folosește pentru remanipularea materialelor rămase necompactate, cupa cu descărcare laterală (folosită în general pentru umplerea șanțurilor, pentru nivelare sau pentru tuneluri), cupa cu descărcare la înălțime(înălțime mare de descărcare, folosită pentru materiale cu densitate mai mică).

Alte servicii asemanatoare cu - Excavări cu Buldoexcavatorul

Tăieri garduri vii | perdele de plante

Tăieri garduri vii şi tăieri perdele de plante în București și Ilfov. Apelaţi cu încredere la serviciile noastre şi garantăm cel mai bun pret.

Vizualizare

Servicii foraj puţuri

Servicii foraj puţuri București și Ilfov. Utilizăm materiale de ultimă generaţie şi garantăm cel mai bun raport calitate/preţ.

Vizualizare

Construcţii garduri

Construcţii garduri din lemn, metal, zidărie sau materiale combinate, mici construcţii de grădină din lemn, cărămidă, beton şi piatră sau alte materiale

Vizualizare

Deszăpezire Bucureşti / Ilfov

Servicii de deszăpezire București și Ilfov destinate atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice care nu dispun de utilaje și personal calificat

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie