Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Deszăpezire Bucureşti / Ilfov

Servicii > Deszăpezire Bucureşti / Ilfov

Descriere

Cunoașteți, desigur, cu toții, celebra afirmație potrivit căreia “Iarna nu-i ca vara!”. Din decorul hibernal, nu lipsesc zăpezile, care fac deliciul copiilor și al pasionaților de sporturi de iarnă, dar reprezintă, totodată, coșmarul șoferilor și al adulților ce au în administrare diverse domenii de activitate. Pentru a ușura misiunea acestora, firma noastră și-a constituit o flotă capabilă să pătrundă pe toate arterele și în toate spațiile afectate de căderile abundente de zăpadă. Recomandăm clienților noștri să ne solicite serviciile de deszăpezire București, imediat ce au fost date publicității avertizările meteo privind căderile masive de omăt. Acest lucru ne va permite să organizăm și să administrăm prompt și eficient echipele de intervenție, utilajele și mașinile de deszăpezire Ilfov, a frezelor și a materialelor antiderapante și degivrante necesare prevenirii și combaterii depunerilor de zăpadă și gheții.

Serviciile de deszăpezire manuală vizează degajarea zăpezii din parcări, alei și rampe de încărcare-descărcare cu ajutorul muncitorilor. Aceștia grupează și încarcă zăpada în camioane, pentru a fi transportată în locuri sigure, ce nu împiedică desfășurarea activităților publice și private. Tariful acestor servicii se calculează pe ora de manoperă prestată de fiecare muncitor deplasat la locul intervenției. Manopera nu include costurile pe care le presupun transportul muncitorilor și materialele degivrante sau antiderapante consumate(sarea, clorura de calciu, nisipul, clorura de magneziu). Încărcarea în mijloacele de transport, evacuarea și transportul zăpezii colectate sunt operațiuni opționale, executate doar la solicitarea beneficiarului. Suntem gata, în orice moment, să răspundem apelului dumneavoastră de a efectua deszăpezire București şi deszăpezire Ilfov. Serviciile noastre de deszăpezire București sunt destinate atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice care nu dispun de personal calificat și de mijloace proprii specifice acestui gen de activitate. Operațiunile de deszăpezire mecanizată, cu freze, necesită deplasarea unuia sau a mai multor astfel de utilaje la adresa indicată de beneficiar, împreună cu operatorii aferenți. Tot opțional, clienții noștri au posibilitatea de a solicita încărcarea zăpezii în basculante, în vederea evacuării și transportării ei la periferia localității. Manopera de deszăpezire mecanizată, cu freze, include doar curățarea și gruparea zăpezii în movile sau șiruri, nu și transportul muncitorilor sau al frezelor în perimetrul acoperit de zăpadă, ori materialele degivrante sau antiderapante utilizate în procesul de deszăpezire Ilfov. Acestea din urmă vor fi achitate separat de serviciile prestate pentru deszăpezirea suprafețelor în cauză. 

Transportul zăpezii se realizează cu basculante de 9 metri cubi și NU include încărcarea în benă. Prețul se aplică la comenzi de cel puțin trei camioane. 

Încărcarea în mașini presupune costuri distincte și se realizează de către muncitori dotați cu lopeți sau cu utilaje și echipamente specializate: încărcătoare frontale mici, buldoexcavatoare, freze de zăpadă, etc.

Alte servicii asemanatoare cu - Deszăpezire Bucureşti / Ilfov

Excavări cu Buldoexcavatorul

Realizăm o paletă largă de excavări cu buldoexcavatorul pentru fundații cu cupă de 30cm și 60cm sau fundații pentru garduri cu burghiu de diametrul 20cm, rigole cu cupe trapeze sau cu cupe de

Vizualizare

Transportat/cărat moloz București

Servicii de semănare gazon si carat moloz in Bucuresti si Ilfov la cele mai mici preturi.

Vizualizare

Cărat/adus nisip

Compania noastră pune pickhammer-ul pe prețurile concurenței, oferindu-vă cele mai avantajoase și rapide servicii de cărat/adus nisip, balast și pietriș.

Vizualizare

Cărat/adus pământ vegetal

Oferim servicii de cărat/adus pământ vegetal pentru solarii și grădini, și pământ de umplutură pentru terenuri și curți joase.

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie