Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Decopertări terenuri

Servicii > Decopertări terenuri

Descriere

Ridicarea unei construcții noi implică, în primul rând, amenajarea terenului pe care aceasta urmează să fie amplasată. Se creează, astfel, spațiu de lucru și locul destinat turnării fundației. Lucrări de amenajare a terenului: – Defrișarea vegetației(arbori sau tufișuri), care poate împiedica operațiunile de pe șantier. Dacă beneficiarul proiectului dorește conservarea plantelor în cauză, se poate opta pentru extragerea lor din sol, cu tot cu rădăcină, pentru a fi replantate în altă parte. Un astfel de demers poate fi, însă, foarte costisitor și dificil de realizat; – În anumite cazuri, spațiul alocat unei construcții noi poate fi ocupat de clădiri mai vechi, fapt ce implică demolarea lor, pe baza unui plan care să respecte criteriile de mediu și de liniște publică; – Devierea lucrărilor de instalații ce deservesc imobile situate în proximitatea șantierului, fără afectarea parametrilor normali de funcționare, are ca efect creșterea semnificativă a complexității lucrărilor de amenajare a terenului; – Curățarea buturugilor, crengilor, pietrelor, resturilor rezultate în urma demolărilor, a ierbii și a oricărui obiect nedorit, aflat în calea construcției; – Operațiunea de decopertări terenuri se face pe o adâncime de 20-30 de centimetri, cu recomandarea de a stoca pământul extras în afara perimetrului construibil, pentru reutilizarea sa ulterioară la amenajarea diverselor spații verzi din jurul clădirii; – Sunt situații care impun evacuarea apelor de suprafață, prin săparea unor șanțuri de gardă, menite să securizeze zona de lucru. Apa drenată de pe amplasament nu trebuie să afecteze loturile învecinate; – Ultimul pas îl reprezintă nivelarea terenului, conform cotelor prevăzute în proiect. După finalizarea etapelor de mai sus, se procedează la trasarea construcțiilor. Acest lucru are o influență benefică asupra planului de management al viitoarelor lucrări și permite demararea propriu-zisă a construcției. După operațiunile de decopertări terenuri, construcțiile caracterizate prin forme regulate în plan necesită trasarea unor axe transversale și longitudinale, care să constituie puncte de reper pentru specialiștii angrenați în proiect. Aceste axe poartă numele de axe principale și sunt marcate prin borne poziționate astfel încât să permită utilizarea lor pe toată perioada de execuție. Pregătirea defectuoasă a terenului poate genera vicii de construcție extrem de greu de corectat. Asociația Mai Verde Mai Curat dispune de utilaje performante și de personal calificat în decopertări terenuri, defrișări pentru amenajarea construcției, construirea de drumuri, platforme și parcări. Asigurăm, de asemenea, transportul gunoiului rezultat în urma defrișării vegetației și nivelării terenului.

Alte servicii asemanatoare cu - Decopertări terenuri

Construcţii iazuri şi cascade

Construcţii iazuri şi cascade, heleştee de grădină cu peşti şi loc de înot, cursuri de apă şi fântâni arteziene cu jeturi laminare şi jocuri de apă.

Vizualizare

Montaj borduri, pavele, dale

Accesați cu încredere serviciul nostru de montaj borduri, montaj pavele, montaj dale, și veți păși într-un spațiu cu estetică și funcționalitate ridicate.

Vizualizare

Tăiere pomi fructiferi

Servicii de tăiere pomi București și Ilfov. O tăiere de pomi fructiferi cu rol de întreţinere vizează echilibrarea vegetaţiei între bază şi varf.

Vizualizare

Tăiere viţă de vie

Servicii de Tăiere viţă de vie în București și Ilfov la cele mai mici preţuri.

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie