Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Construcţii iazuri şi cascade

Servicii > Construcţii iazuri şi cascade

Descriere

 

Circuitul apei în natură este esenţial pentru perpetuarea vieţii pe Planetă. Ca să vă bucuraţi plenar de beneficiile apei, serviciul nostru de constructii iazuri București şi constructii cascade București vă stă la dispoziţie. Construim lacuri şi heleştee de grădină cu peşti şi loc de înot, căderi de apă, cursuri de apă şi fântâni arteziene cu jeturi laminare şi jocuri de apă. Creăm fântâni arteziene ornamentale, montăm fântâni arteziene decorative prefabricate. Asigurăm inclusiv montajul instalaţiilor de recirculare, al pompelor de recirculare/filtrare naturală a apei pentru lacurile şi fântânile arteziene de grădină, montajul luminilor subacvatice şi al jeturilor laminare, săritoare. Cele mai complexe lucrări acvatice decorative le reprezintă iazurile de înot. Într-un heleşteu de înot, poţi înota alături de peşti, admirând ecosistemul artificial, lipsit de substanţe chimice. Filtrarea este efectuată cu ajutorul plantelor şi elementelor naturale, prin recircularea apei pe anumite trasee şi prin lămpile de ultraviolete, care curăţă lacul de microalge. Un heleşteu sau un lac cu loc de înot are capacitatea de a vă „teleporta” în vremurile în care toate apele de scăldat erau limpezi şi curate, pline de peşti, care înotau liniştiţi în jur. Pentru a construi şi a întreţine un iaz cu loc de înot, ai nevoie de cunoştinţe temeinice în varii domenii de activitate, cum ar fi: construcţii, structuri de rezistenţă, dinamica fluidelor, sisteme de recirculare a apei, izolaţii, montaj deck-uri, montaj dale şi alte tipuri de pavaje, horticultură, creşterea plantelor acvatice, etc. Dacă eşti prieten cu natura şi îţi doreşti ca tu şi familia ta să duceţi un trai sănătos, apelează la serviciile noastre!

Lacuri, cascade, căderi de apă şi cursuri de apă

Atunci când vorbim despre construcţii iazuri şi constructii cascade București, indiferent de amplasarea lor( în interior sau în exterior), o atenţie deosebită trebuie acordată modului de îmbinare a elementelor naturale(lemne, roci şi apă, plante), astfel încât să ajungem la un aspect natural al ansamblului acvatic construit. Deşi amenajarea unor astfel de obiective presupune utilizarea unor materiale variate, la predarea lucrării, tot ceea ce rămâne vizibil sunt elementele naturale aflate în componenţa decorurilor. Filtrele de recirculare, pompele de apă, conductele de recirculare, zidurile de susţinere din beton, tuburile, ţevile, lianţii, cablurile electrice, circuitele electrice şi panoul de comandă rămân ascunse de ochiul vizitatorului. Un element cu efecte spectaculoase, în construcţii iazuri şi cascade, îl reprezintă luminile subacvatice, care trebuie amplasate astfel încât să permită o întreţinere lejeră a lacurilor, cascadelor, heleşteelor şi a cursurilor de apă.

Fântâni arteziene ornamentale şi alte elemente de decor

Instalate în grădină sau în interiorul casei, fântânile arteziene ornamentale reprezintă construcţii decorative dinamice, veritabile puncte de atracţie pentru cei care ajung în proximitatea lor. Dinamica fântânilor arteziene decorative este asigurată de jeturile de apă. Acestea pot prezenta forme şi texturi variate: jeturi de apă laminare, jeturi produse de duze speciale. Jocurile de apă pot fi completate de jocuri de lumini colorate. Mai mult, jeturile de apă săritoare, laminare, pot fi iluminate diferit, pot crea sunete sau chiar melodii scurte. Dacă doriţi să vă îmbogăţiţi viaţa cu un astfel de element, compania noastră realizează proiectarea şi dimensionarea pompelor, filtrelor, instalaţiilor şi a celorlalte elemente, astfel încât fântâna arteziană să corespundă perfect aşteptărilor dumneavoastră şi amplasamentului dorit.

Alte servicii asemanatoare cu - Construcţii iazuri şi cascade

Plantări arbori, arbuşti şi flori

Arborii şi arbuştii sunt cei care conferă grădinii dumneavoastră structură şi caracter, de aceea vă oferim plantări arbori, plantări arbuşti şi flori

Vizualizare

Montaj sisteme de irigaţie

În portofoliul de servicii pe care îl propunem clienţilor noştri se regăseşte şi activitatea de montaj sisteme de irigaţie bucuresti

Vizualizare

Construcţii iazuri şi cascade

Construcţii iazuri şi cascade, heleştee de grădină cu peşti şi loc de înot, cursuri de apă şi fântâni arteziene cu jeturi laminare şi jocuri de apă.

Vizualizare

Montaj borduri, pavele, dale

Accesați cu încredere serviciul nostru de montaj borduri, montaj pavele, montaj dale, și veți păși într-un spațiu cu estetică și funcționalitate ridicate.

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie