Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Construcţii garduri

Servicii > Construcţii garduri

Descriere

Se spune, pe bună dreptate, că, dacă vrei să ai relaţii sănătoase cu vecinii, trebuie să-ţi construieşti garduri bune. Puţini cunosc, însă, prevederile legislative, potrivit cărora ridicarea unui gard ce delimitează o proprietate trebuie să fie precedată de obţinerea autorizaţiei de construire. Aceasta are la bază un proiect conceput de arhitect. Pentru că, în cele mai multe cazuri, are nevoie de o fundaţie, gardul este tratat ca o construcţie de sine stătătoare, care se supune aceloraşi norme ca o clădire. Firma noastră vă pune la dispoziţie un pachet complet de servicii pentru construirea unui gard trainic, ce respectă nu doar nevoile proprietarului, ci şi prescripţiile juridice. În portofoliul nostru se regăsesc lucrări de construcţii garduri din lemn, metal, zidărie sau materiale combinate, mici construcţii de grădină din lemn, cărămidă, beton, piatră sau alte materiale dorite(pavilioane, foişoare, pergole, magazii de unelte, căsuţe de grădină, deck-uri de lemn sau materiale compozite, alei de grădină(din lespezi de piatră naturală, piatră cubică, pavele sau dale de beton), platforme din piatră naturală, dale sau pavele de beton vibropresat, zidării decorative din piatră naturală sau elemente prefabricate din beton.

Lucrările de constructor garduri București trebuie să ţină cont de faptul că produsul finit trebuie să se armonizeze architectural cu locuinţa. Gardul reprezintă “faţa de la stradă” a proprietăţii, având efect public şi estetic. Înălţimea minimă sau maximă a unui gard, vizibilitatea din stradă a curţii, ba chiar materialele folosite pot fi impuse de primării, în conformitate cu planul urbanistic general, cu stilul de construire din regiunea respectiva etc. În caz contrar, pe lângă amendă şi oprirea construcţiei sau dărâmarea ei, sancţiunile pot ajunge până la dosar penal, nu doar pentru proprietar, ci şi pentru arhitectul şef şi pentru şeful lucrărilor de şantier, care nu au respectat legea. Excepţie fac delimitările efectuate în propria ogradă, cum ar fi ţarcul pentru păsări, împrejmuirea grădinii de flori, cu plasă de sârmă sau din lemn, care nu necesită fundaţie şi sunt uşor de mutat. Apelaţi cu încredere la serviciul nostru de constructor garduri bucurești ! Dispunem de specialişti cu înaltă calificare şi de toate dotările şi utilajele necesare pentru finalizarea cu succes a unor astfel de proiecte. Putem construi garduri din panouri de lemn montate pe structură decorativă din beton sau din cărămidă tencuită şi placată cu piatră sau vopsită. Gardurile pot avea înălţimi cuprinse între 1.5 m şi 3 m. Panourile de gard trebuie să respecte standardele estetice pe ambele feţe.

La cerere, putem construi garduri din panouri rigide bordurate, din plasă de sârmă galvanizată. Acestea se montează pe stâlpi rectangulari fixaţi în soclu de gard sau în "pahare" de beton, turnate direct în pământ. Gardurile pot avea înălţimi cuprinse între 1 m şi 4 m, în funcţie de utilitatea proiectată. Pe panourile de plasă, pot fi montate plăci de policarbonat, pentru opacizare.

Aveţi, de asemenea, alternativa alegerii unui model de gard din panouri de metal montate pe structura decorativă construită din beton sau din cărămidă tencuită şi placată cu piatră sau vopsită. Gardurile pot avea înălţimi cuprinse între 1,5 m şi 3 m. Şi în acest caz, panourile de gard trebuie să aibă ambele feţe decorative.

Alte servicii asemanatoare cu - Construcţii garduri

Servicii foraj puţuri

Servicii foraj puţuri București și Ilfov. Utilizăm materiale de ultimă generaţie şi garantăm cel mai bun raport calitate/preţ.

Vizualizare

Construcţii garduri

Construcţii garduri din lemn, metal, zidărie sau materiale combinate, mici construcţii de grădină din lemn, cărămidă, beton şi piatră sau alte materiale

Vizualizare

Deszăpezire Bucureşti / Ilfov

Servicii de deszăpezire București și Ilfov destinate atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice care nu dispun de utilaje și personal calificat

Vizualizare

Excavări cu Buldoexcavatorul

Realizăm o paletă largă de excavări cu buldoexcavatorul pentru fundații cu cupă de 30cm și 60cm sau fundații pentru garduri cu burghiu de diametrul 20cm, rigole cu cupe trapeze sau cu cupe de

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie