Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Locuinţe curate și sănătoase în 5 pași

Blog > Locuinţe curate și sănătoase în 5 pași

- Când ai o casă curată, te simţi altfel. Beneficiezi de un confort psihic şi fizic evident. Atmosfera din locuinţa ta se transfigurează, în momentul apariţiei plantelor naturale, care aduc cu sine viață, culoare, aer și ioni negativi prețioși. Ficusul, gerbera, azalea, aloea vera, dracena, ferigile, crassula, filodendronul şi crinul de casă sunt cele mai eficiente în purificarea aerului.

- Lucrurile inutile trebuie aruncate, iar praful trebuie şters cu ajutorul unei pânze cu microfibre, după ce a fost umezită în apă și stoarsă. Este mult mai indicat să utilizezi un astfel de instrument simplu, clasic, decât să apelezi la un pămătuf, care mută praful dintr-un loc în altul. Aspiratorul trebuie pus la treabă o dată pe săptămână sau chiar mai des, la nevoie. Camerele se aerisesc de trei ori pe zi, cel puțin un sfert de oră, indiferent de temperatura exterioară.

- Scoate pernele la soare, mai ales pe cele din puf. Această procedură ucide acarienii, curăţă pernele de puf şi le face mai pufoase.

- Folosește produse naturale de curățat, oțet, bicarbonat de sodiu, sare de bucătărie, suc de lămâie, suc de roșii.

- Nu uita să-ţi procuri papuci de calitate, deoarece mai mult de 80% din germenii existenţi în locuinţă sunt aduși de afară. Dacă te descalţi la intrae şi îţi iei papucii, vei evita infectarea locuinţei cu germeni. Şi papucii trebuie curăţaţi periodic.

amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie