Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Plantări arbori, arbuşti şi flori

Servicii > Plantări arbori, arbuşti şi flori

Descriere

Arborii şi arbuştii sunt cei care conferă grădinii dumneavoastră structură şi caracter. Condiţia este aceea de a face alegeri inspirate. Din paleta de servicii aflate la dispoziţia clienţilor noştri, fac parte şi plantări arbori, plantări arbuşti şi plantari flori Bucureşti. Plantarea include săparea unei gropi cu un volum mai mare cu 30% decât ghiveciul sau balotul plantei, extragerea plantei din container, fixarea plantei în poziţie verticală, adăugarea materialelor de plantare în jurul balotului plantei, tasarea pământului şi realizarea "farfuriei" pentru colectarea şi păstrarea apei la rădăcina plantei.

Oferim servicii de:

plantări arbori decorativi, plantări pomi, plantări arbuşti ornamentali;

plantări flori şi garduri vii, cu plante evergreen sau cu înflorire îndelungată.

Distanţa de plantare

În funcţie de vigoarea rădăcinilor, se recomandă a se efectua plantări arbuşti la o distanţă de 1-3 m. În cazul tuturor plantelor cu rădăcină liberă, adică fără bol de pământ, rădăcina se scurtează un pic la plantare, iar planta se pune, pentru o zi, în apă. Rădăcinile rănite trebuie îndepărtate. Groapa de plantare trebuie să aibă mărimea corespunzătoare, iar pământul trebuie împărţit uniform între rădăcini. După sădire, plantele se udă temeinic(mocirlire). Dacă planta achiziţionată are frunze caduce, cu rădăcină liberă, adică nu în ghiveci sau în bol de pământ, se taie lăstarii, pentru că ea şi-a pierdut o parte din rădăcină şi nu mai poate asigura necesarul de apă şi substanţe nutritive pentru părţile de deasupra solului până când nu se înrădăcinează din nou. Prin tăiere, se reface echilibrul plantei, care lăstăreşte mult mai viguros. Această operaţiune este deosebit de importantă în cazul plantelor de gard viu.

Alte servicii asemanatoare cu - Plantări arbori, arbuşti şi flori

Curăţenie după târguri şi expoziţii

Servicii de curăţenie după expoziţii în standuri, ştergerea mobilierului, aparaturii electronice cu soluţii antistatice(la cerere).

Vizualizare

Curăţenie geamuri şi faţade

Noi nu facem lucruri de faţadă, însă le oferim clienţilor noştri servicii profesionale de curăţenie geamuri şi curăţenie faţade.

Vizualizare

Servicii de proiectare peisageră

Oferim servicii de proiectare peisageră a grădinilor, cu ilustrari 2D şi 3D realizate de arhitecţi cu experienţă.

Vizualizare

Amenajări grădini şi spaţii verzi

Suntem experţi în amenajări grădini şi amenajări spaţii verzi! În primă fază, avem în vedere proiectarea şi elaborarea devizului estimativ.

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie