Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Curăţenie după târguri şi expoziţii

Servicii > Curăţenie după târguri şi expoziţii

Descriere

Aveţi un showroom în care vă promovaţi produsele sau serviciile? Clienţii potenţiali au convingerea că acesta a fost creat după chipul şi asemănarea afacerii dumneavoastră. Dacă doriţi să nu strâmbe din nas şi să întoarcă rapid capul în altă parte, ci să fie atraşi ca un magnet de ambianţa creată, noi avem soluţia! Departamentul nostru de curăţenie după târguri şi expoziţii vă garantează un spaţiu aerisit, curat şi aranjat impecabil.

Punem la dispoziţia clienţilor noştri servicii profesionale de igienizare şi dezinfecţie, întreţinere, curăţenie interioară şi exterioară, la standarde occidentale. În munca pe care o desfăşurăm, folosim utilaje de curăţenie şi tehnologie de ultimă generaţie: aspiratoare profesionale pentru medii umede şi uscate, maşini de curăţat şi şlefuit - spălare şi lustruire orice suprafaţă dură, maşini de spălat cu injecţie-extracţie, pentru spălarea canapelelor, covoarelor, mochetelor, dezinfectarea obiectelor tehnico-sanitare, etc. Substanţele şi soluţiile de igienă pe care le utilizăm în procesul de curăţenie după târguri şi expoziţii sunt originale şi ecologice. Serviciile de curăţenie după târguri şi expoziţii sunt prestate de personal calificat şi cu o bogată experienţă practică. Avantaje: - curăţarea suprafeţelor de mizeria grosieră - curăţenia generală înainte de instalarea standurilor - curăţenie după expoziţii în standuri, ştergerea mobilierului, aparaturii electronice cu soluţii antistatice(la cerere) - curăţarea/dezinfectarea grupurilor sanitare şi a bucătăriei(curăţarea pereţilor placaţi cu faianţă, ştergerea oglinzilor, curăţarea şi dezinfectarea chiuvetelor, colectarea gunoiului, curăţarea şi dezinfectarea pardoselii ) - tratarea cu soluţii protectoare a suprafeţelor de sticlă, lemn, aluminiu, inox ş.a. - asigurarea curăţeniei în spaţiile commune - curăţarea şi spălarea mecanizată, cu monodisc, a podelelor - aspirarea mochetelor, covoarelor, scoaterea petelor, spălarea – dacă este cazul - ştergerea de praf a panourilor despărţitoare - ştergerea prafului de pe jaluzele, pervazuri, balustrade etc. - curăţenie după târguri în scrumiere, înlocuirea sacilor menajeri şi colectarea gunoiului în spaţii special amenajate - aerisirea şi odorizarea încăperilor - asigurarea curăţenie de final, după strângerea standurilor şi plecarea participanţilor şi a expozanţilor. - curăţarea ferestrelor exterioare cu o înălţime mai mică de 3 m, de către echipa de intervenţie - curăţarea suprafeţelor vitrate exterioare cu o înălţime mai mare de 3 m, cu echipa de alpinişti utilitari - la cerere, asigurăm curăţarea teraselor, garajelor şi subsolurilor, aprovizionarea cu consumabile, tuns gazon, etc. Serviciile de curăţenie după târguri sau curăţenie după expoziţii pot fi combinate în pachete cât mai convenabile şi complete, astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor fiecărui client în parte. Stabilirea preţului final pentru pachete se servicii ce vizează curăţenie după târguri sau curăţenie după expoziţii se face după o evaluare prealabilă.

Alte servicii asemanatoare cu - Curăţenie după târguri şi expoziţii

Curăţenie cabinete medicale

Serviciul de curăţenie cabinete medicale reprezintă o misiune cu statut special, pentru că implică un “război” deschis cu microbii și bacteriile.

Vizualizare

Curățare mochete

Firma noastră vă pune la dispoziție servicii de Curățare mochete București. Obiectivul nostru este îndepărtarea mizeriei și a microbilor

Vizualizare

Curăţenie scaune, fotolii şi canapele

Compania noastră vă oferă servicii complete de curăţenie scaune, fotolii şi canapele în București si Ilfov

Vizualizare

Curăţenie după târguri şi expoziţii

Servicii de curăţenie după expoziţii în standuri, ştergerea mobilierului, aparaturii electronice cu soluţii antistatice(la cerere).

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie