Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Curăţenie scaune, fotolii şi canapele

Servicii > Curăţenie scaune, fotolii şi canapele

Descriere

Compania noastră vă oferă servicii complete de curăţenie scaune, fotolii şi canapele. Noi, firmă de curăţenie Ilfov, garantăm eliminarea acarienilor, a murdăriei şi a prafului, prin metoda de inserţie-extracţie. Retrezim la viaţă culorile estompate de patina timpului şi adăugăm o notă fină de parfum reconfortant, totul în termen record. Acordaţi-ne un răgaz de doar câteva ore şi canapeaua, fotoliile, scaunele tapiţate din sufragerie sau din biroul dumneavoastră vor fi spălate, aspirate şi curăţate, atât în profunzime, cât şi la suprafaţă. Totodată, vor fi dezinfectate cu produse naturale, ale căror efecte pozitive se fac simţite pe termen lung. Substanţele în cauză au menirea de a îndepărta petele de origine alimentară, respectiv grăsimile şi coloranţii. Trebuie să fiţi puşi, însă, în gardă cu privire la riscul de a nu putea îndepărta toate aceste pete în totalitate. Există produse cu acţiune corozivă, printre care se numără urina, sângele, vinul, sucurile, cafeaua, ciocolata, ce nu pot fi neutralizate sută la sută. Decisivă, în acest sens, este şi vechimea petei pe care dorim să o facem să dispară. Alegeţi serviciul nostru de curăţenie scaune, fotolii şi canapele, pentru a regăsi plăcerea siestei de odinioară. Indiferent de materialul textil şi de dimensiunile obiectului de mobilier pe care ni-l supuneţi atenţiei, vă asigurăm că vom face totul pentru a-i reda prospeţimea pierdută. Procedeul de injecţie-extracţie presupune pulverizarea unui amestec de detergent şi apă asupra materialului textil ce îmbracă obiectul de mobilier, urmată de extragerea aproape simultană a acestuia, cu ajutorul unui aspirator de putere, pentru a evita umezirea în profunzime a materialului. Aceasta nu reprezintă o curăţare chimică şi se recomandă exclusiv în cazul materialelor textile lavabile.

 

AVANTAJE:

  • curăţă în profunzime ţesătura
  • parfumul remanent este unul foarte plăcut
  • revigorează fibrele textile şi redă strălucirea culorilor originale
  • este la adăpost de riscurile de toxicitate sau alergie
  • petele dispar într-un procent de 90%
  • beneficiază de un timp record de uscare, 4-8 ore

Alte servicii asemanatoare cu - Curăţenie scaune, fotolii şi canapele

Construcţii iazuri şi cascade

Construcţii iazuri şi cascade, heleştee de grădină cu peşti şi loc de înot, cursuri de apă şi fântâni arteziene cu jeturi laminare şi jocuri de apă.

Vizualizare

Montaj borduri, pavele, dale

Accesați cu încredere serviciul nostru de montaj borduri, montaj pavele, montaj dale, și veți păși într-un spațiu cu estetică și funcționalitate ridicate.

Vizualizare

Toaletări, tăieri arbori periculoşi

O mare problemă reprezintă copacii bătrâni şi înalţi dintre blocuri şi din zonele dens populate de aceea avem nevoie de toaletare copaci București și Ilfov

Vizualizare

Tăiere pomi fructiferi

Servicii de tăiere pomi București și Ilfov. O tăiere de pomi fructiferi cu rol de întreţinere vizează echilibrarea vegetaţiei între bază şi varf.

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie