Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Curăţenie generală

Servicii > Curăţenie generală

Descriere

Suntem experți în operațiuni de cleaning și așteptăm să ne puneți la încercare cu orice ocazie, dar mai ales atunci când doriți să inițiați un proces de curățenie generală. După ce vă ascultăm doleanțele, stabilim strategia optimă de lucru și trecem la treabă. Punem accent pe calitate, eficiență și discreție. Suntem o firmă de curăţenie care nu se dă la o parte de la a curăța pereți, tavane, uși, tocuri și cadre de lemn/fier/melamin, canapele, dulapuri, rafturi, geamuri, plafoniere, lustre, blaturi, mochete, etc. La final, casa dumneavoastră va fi eliberată de sub asediul firelor de praf, al microbilor și al deșeurilor de tot felul, iar dumneavoastră vă veți bucura de aerul proaspăt și de strălucirea pe care aceasta le avea atunci când era nouă. Alegându-ne pe noi, optaţi pentru o firmă de curăţenie care utilizează doar produse profesionale, eficiente și inofensive pentru sănătatea familiei, a animalelor de companie și a mediului. Totodată, soluțiile vor fi adaptate tipului de suprafață pe care se aplică, astfel încât nicio piesă de decor să nu sufere avarii. Vă propunem servicii de curăţenie Bucureşti şi servicii de curăţenie Ilfov sigure din toate punctele de vedere. Ați zugrăvit/reamenajat recent, v-ați mutat într-o locuință nouă, simțiți nevoia de a face curățenie generală, familia s-a îmbogățit cu un nou membru, care are nevoie de un mediu curat, sigur și sănătos? Nimic mai simplu, formați numărul nostru de telefon și totul se rezolvă rapid! Cu firmă de curăţenie din București, dimensiunea imobilului este mai puțin importantă, chiar și atunci când doriți finalizarea curățeniei generale într-o singură zi. Nici numărul obiectelor de decor sau valoarea acestora nu ne sperie, pentru că suntem o firmă de curăţenie serioasă. Important este ca, la finalul acțiunii, să ne strângem mâna cu prietenie, și să așteptăm cu bucurie o nouă oportunitate de colaborare. Vom ține cont de toate preferințele dumneavoastră legate atât de modul de manipulare a bunurilor, cât și de celelalte aspecte pe care le implică o curățenie generală.

Alte servicii asemanatoare cu - Curăţenie generală

Construcţii iazuri şi cascade

Construcţii iazuri şi cascade, heleştee de grădină cu peşti şi loc de înot, cursuri de apă şi fântâni arteziene cu jeturi laminare şi jocuri de apă.

Vizualizare

Montaj borduri, pavele, dale

Accesați cu încredere serviciul nostru de montaj borduri, montaj pavele, montaj dale, și veți păși într-un spațiu cu estetică și funcționalitate ridicate.

Vizualizare

Toaletări, tăieri arbori periculoşi

O mare problemă reprezintă copacii bătrâni şi înalţi dintre blocuri şi din zonele dens populate de aceea avem nevoie de toaletare copaci București și Ilfov

Vizualizare

Tăiere pomi fructiferi

Servicii de tăiere pomi București și Ilfov. O tăiere de pomi fructiferi cu rol de întreţinere vizează echilibrarea vegetaţiei între bază şi varf.

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie