Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Curăţenie geamuri şi faţade

Servicii > Curăţenie geamuri şi faţade

Descriere

Noi nu facem lucruri de faţadă, însă le oferim clienţilor noştri servicii profesionale de curăţenie geamuri București şi curăţenie faţade București. Prestaţiile noastre se vor dovedi esenţiale atât în curăţarea spaţiilor rezidenţiale, cât şi a celor comerciale, cu ferestre înalte şi faţade construite din orice material sau compozit. Noi utilizăm metode de curăţare adecvate fiecărui tip de suprafaţă. Pentru lucrări la înălţime, dispunem de platforme de ridicare şi de alte mijloace potrivite pentru escaladarea în siguranţă. În aceste condiţii, chiar şi cele mai inaccesibile elemente de sticlă ale faţadei dumneavoastră vor fi îngrijite eficient. Operaţiunile de curăţenie geamuri la înălţime sunt coordonate de o echipă de alpinişti utilitari, cu o instruire adecvată şi experienţă vastă. Personalul nostru este focusat pe obţinerea unor rezultate conforme cu standardele în vigoare, motiv pentru care utilizează substanţe degresante şi anticalcar, create special pentru înlăturarea murdăriei geamurilor şi faţadelor aflate la înălţimi considerabile. Cunoaştem importanţa pe care climatul unei companiei o are în ochii clienţilor şi suntem gata să punem umărul la crearea unei imagini impecabile, atât la interior, cât şi la exteriorul sediului în care vă desfăşuraţi activitatea. Ne simţim ca peştele în apă, în contact cu structura arhitecturală a clădirilor moderne, cu pereţi exteriori din sticlă sau acoperite cu materiale vitrate.

Pentru a evita crearea unei perspective inestetice de către praful depus pe aceste suprafeţe, noi vă oferim soluţii adaptate de curăţenie geamuri şi curăţenie faţade. Deţinem un sistem innovator de purificare a apei, ce stă la baza serviciilor noastre de curăţenie faţade, cu suprafeţe vitrate, alucobond, spaţii canturi sau intrânduri create de structura clădirii, care acumulează reziduuri. Noi, firmă de curăţenie Ilfov, cunoaştem, de asemenea, riscurile pe care le implică procesul de curăţenie faţade.

Amatorii unor astfel de aventuri riscă să-şi piardă integritatea fizică şi chiar viaţa, din lipsa măsurilor de siguranţă adecvate. O fereastră curată permite o perspectivă clară a lumii înconjurătoare. În cazul spălării geamurilor cu soluţii, vă recomandăm să respectaţi concentraţia indicată de producător pe eticheta flaconului sau bidonului. Este imperios necesar ca laveta şi ustensilele întrebuinţate la spălatul geamurilor să fie perfect curate.

Servicii de curăţenie geamuri București şi curăţenie faţade București:

-spălarea geamurilor la sol sau la înălţime -curăţarea, întreţinerea şi conservarea componentelor exterioare ale clădirilor (faţade din beton, piatră, oţel sau aluminiu) -spălarea faţadelor rezidenţiale sau comerciale din sticlă -curăţarea de ecrane, praguri, cadre, lambriuri şi copertine; -curăţarea accesoriilor ferestrelor(rame, pervazuri, armături, glafuri, elemente de tâmplărie -curăţarea suprafeţelor din sticlă sau vitraliu.

Alte servicii asemanatoare cu - Curăţenie geamuri şi faţade

Construcţii iazuri şi cascade

Construcţii iazuri şi cascade, heleştee de grădină cu peşti şi loc de înot, cursuri de apă şi fântâni arteziene cu jeturi laminare şi jocuri de apă.

Vizualizare

Montaj borduri, pavele, dale

Accesați cu încredere serviciul nostru de montaj borduri, montaj pavele, montaj dale, și veți păși într-un spațiu cu estetică și funcționalitate ridicate.

Vizualizare

Toaletări, tăieri arbori periculoşi

O mare problemă reprezintă copacii bătrâni şi înalţi dintre blocuri şi din zonele dens populate de aceea avem nevoie de toaletare copaci București și Ilfov

Vizualizare

Tăiere pomi fructiferi

Servicii de tăiere pomi București și Ilfov. O tăiere de pomi fructiferi cu rol de întreţinere vizează echilibrarea vegetaţiei între bază şi varf.

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie