Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Curăţenie cabinete medicale

Servicii > Curăţenie cabinete medicale

Descriere

Cunoașteți, desigur, expresia “Este curat ca într-o farmacie!”. Cabinetele medicale nu ar trebui să facă excepție de la această regulă, mai ales că expunerea pacientului la a contracta diferite boli sau viruși este maximă. Firma noastră vă oferă pachete de servicii de curăţenie Bucureşti adaptate specificului unui astfel de spațiu, care vizează menținerea și redarea sănătății oamenilor și nu șubrezirea acesteia, uneori iremediabilă.

Serviciul de curăţenie cabinete medicale reprezintă o misiune cu statut special, pentru că implică un “război” deschis cu microbii și bacteriile de tot felul, riscurile de îmbolnăvire fiind ridicate inclusiv pentru personalul nostru. Clienții cabinetelor medicale acordă o atenție sporită atât echipei medicale(renumelui medicului), cât și gradului de igienă și curățenie din spațiul de lucrul.

Administrarea unui serviciu profesional de curățenie, în domeniul medical, presupune multă experiență și capacitatea de a instrui corect personalul în manipularea și evacuarea sigură a unor seringi, bandaje sau alte materiale nesterile. Asta face o firmă de curăţenie Bucureşti sau o firmă de curăţenie Ilfov. Menținerea unei atmosfere salubre în cabinetul/clinica medicală necesită stabilirea unui program regulat de curățenie, care să țină cont de faptul că majoritatea instituțiilor de profil sunt deschise în timpul zilei. Prin urmare, curățarea acestora trebuie să aibă loc în timpul nopții sau înaintea începerii programului, de către o firmă de curăţenie Bucureşti. Compania noastră dispune de personalul și echipamentele necesare pentru a presta servicii de curăţenie cabinete medicale, dar mai ales de flexibilitatea intervalelor orare. Produsele și dezinfectanții utilizați sunt de calitate premium, cu destinație specială pentru curățarea și igienizarea cabinetelor medicale. Servicii de curatenie Bucuresti:

- curățarea, igienizarea și dezinfectarea podelelor și a mobilierului; - curățarea, dezinfectarea și igienizarea tuturor încăperilor(sala de așteptare, cabinetul pentru consultații și cabinetul medicului); - îndepărtarea prafului, mucegaiului și bacteriilor din incinta cabinetului medical; - neutralizarea reziduurilor chimice; - manevrarea și evacuarea, în siguranță, a seringilor, bandajelor și a altor materiale nesterile; - evacuarea resturilor menajere. Echipamentele și tehnologiile revoluționare de curățare și dezinfectare cu vapori au făcut obiectul unor cercetări științifice independente privind efectul bactericid și de igienizarea a spațiilor din domeniul Sănătății. Concluzia desprinsă a condus la recomandarea folosirii echipamentele de dezinfectare cu vapori în practica dezinfectării unităților sanitare. În cadrul acestora, detergenții sunt schimbați lunar, pentru a ucide bacteriile care devin rapid imune la soluțiile chimice.

Potrivit statisticilor, nicio bacterie sau virus nu supraviețuiește procesului de dezinfecție și igienizare cu vapori aflați la temperaturi înalte. Cei mai mulţi dintre germenii patogeni mor la 85 C, în vreme ce echipamentele profesionale pulverizează vapori la temperaturi de până la 175 C. Pentru a evita riscurile de îmbolnăvire a pacienților care vă trec pragul și a personalului angajat, apelați cu încredere la serviciile noastre, firmă de curăţenie Bucureşti! Prevenția este mai sănătoasă decât orice tratament sau intervenție post-factum.

Alte servicii asemanatoare cu - Curăţenie cabinete medicale

Tăieri garduri vii | perdele de plante

Tăieri garduri vii şi tăieri perdele de plante în București și Ilfov. Apelaţi cu încredere la serviciile noastre şi garantăm cel mai bun pret.

Vizualizare

Servicii foraj puţuri

Servicii foraj puţuri București și Ilfov. Utilizăm materiale de ultimă generaţie şi garantăm cel mai bun raport calitate/preţ.

Vizualizare

Construcţii garduri

Construcţii garduri din lemn, metal, zidărie sau materiale combinate, mici construcţii de grădină din lemn, cărămidă, beton şi piatră sau alte materiale

Vizualizare

Deszăpezire Bucureşti / Ilfov

Servicii de deszăpezire București și Ilfov destinate atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice care nu dispun de utilaje și personal calificat

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie