Fondul Social European

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - "Investeste in oameni!"

Telefon: +4 0727 048 800

Email: office@verdesicurat.ro

Program: L-V: 8:00 - 18:00

Curățare mochete

Servicii > Curățare mochete

Descriere

Mocheta este un accesoriu extrem de important în amenajarea unui spațiu de locuit sau de birou cald și primitor. Valoarea sa estetică și funcțională ascunde, însă, și dezavantaje, am putea spune chiar pericole de ordin sanitar. Studiile au demonstrat că, într-o mochetă, își pot duce viața, fară constrângeri, de 4000 de ori mai multe bacterii decât cele existente pe o toaletă. Șocant, nu!? Chiar dacă, în lumea modernă, sunt nelipsite din aproape orice locuință, aspiratoarele nu reușesc să îndepărteze în totalitate bacteriile periculoase. Există, desigur, alternativa aspiratoarelor ultraperformante, cu radiații ultraviolete, însă prețul acestora nu este accesibil decât unui procent scăzut din populație. Firma noastră vă pune la dispoziție servicii performante de curățare mochete București. Obiectivul nostru este îndepărtarea mizeriei și a microbilor generați de aceasta. După intervenția noastră profesională, mocheta dumneavoastră se transformă precum calul lui Harap Alb, după ce a mușcat din tava cu jăratec.

Dintr-un obiect vechi și prăfuit, aceasta redevine elementul decorativ curat și plăcut la atingere, de care v-ați bucurat odinioară. Serviciile de curățare mochete au la bază tehnici moderne și performante, care se execută cu ajutorul unor utilaje și substanțe pe măsură, astfel încât produsul își recapătă culorile vii și prospețimea alterată de trecerea timpului.

Metoda semi-umedă este una de ultimă generație, care presupune curățarea mochetei cu spumă uscată.

Avantajul îl reprezintă faptul că țesătura mochetei rămâne uscată, rezistența fibrelor textile nu este afectată, culoarea este conservată, se menține un miros plăcut și, nu în ultimul rând, se protejează sănătatea utilizatorilor, prin folosirea unor produse ecologice.

Oferim servicii de curățare mochete Ilfov la cele mai bune prețuri.

Alte servicii asemanatoare cu - Curățare mochete

Construcţii iazuri şi cascade

Construcţii iazuri şi cascade, heleştee de grădină cu peşti şi loc de înot, cursuri de apă şi fântâni arteziene cu jeturi laminare şi jocuri de apă.

Vizualizare

Montaj borduri, pavele, dale

Accesați cu încredere serviciul nostru de montaj borduri, montaj pavele, montaj dale, și veți păși într-un spațiu cu estetică și funcționalitate ridicate.

Vizualizare

Toaletări, tăieri arbori periculoşi

O mare problemă reprezintă copacii bătrâni şi înalţi dintre blocuri şi din zonele dens populate de aceea avem nevoie de toaletare copaci București și Ilfov

Vizualizare

Tăiere pomi fructiferi

Servicii de tăiere pomi București și Ilfov. O tăiere de pomi fructiferi cu rol de întreţinere vizează echilibrarea vegetaţiei între bază şi varf.

Vizualizare


amenajare gradini, servicii curatenie bucuresti, amenajare parcuri in bucuresti, servicii de curatenie